+ 46 (0)734-177617 info@malmofotomaraton.se

MFM ALLA ÅLDRAR

MFMv650x6502

MFM ALLA ÅLDRAR

Ett Fotomaraton är den perfekta fotoutmaningen för alla som älskar fotografering. Under 12 timmar ska deltagarna fotografera en serie med 12 bilder. En stad, 12 timmar, 12 teman.

Var 3:dj timme besöker deltagarna en ny station och får 4 nya teman.

Malmö Fotomaraton 2016 blir premiär i pånyttfödelsen av den fototävling som funnits till och från men inte i organiserad form på många år.

Om du är fotointresserad är ditt deltagande givet!

Förutom en stor upplevelse och en rolig tävling har du chans att vinna fina priser, bl a fotoutrustning från Scandinavian Photo m.fl. fantastiska priser och en egen separatutställning under 1 månad på Fotogalleri © SEVED under 2017 med valfria bilder!

Nu har du chansen att vara med och känna på den underbara stämningen när Malmö fylls med fotografer. Fotografer som alla har ett och samma uppdrag. Att hålla kreativiteten uppe och fånga just sin unika bildserie. Spontanitet, uppfinnarglädje, uthållighet och förmågan att ha kul är alla komponenter som bidrar till en lyckad bildserie.

En lyckad serie med foton som dokumenterar Malmö under en härlig försommardag.

För de som lyckas hålla glädjen och kreativiteten uppe hela vägen till slutet och fånga tävlingens teman på bästa sätt, finns en stor chans att hitta en plats bland topp 3 eller varför inte vinna hela tävlingen.

Alla bildserier bedöms av en oberoende jury som utser vinnarna.

Efter fotomaraton kommer det att bli minst en utställning med bilder från tävlingen.